SHARE

Compania Chineza Oppo a lansat la Beijing N1, un smartphone cu ecran de 5,9 inci si o camera inedita.

Oppo N1 are un ecran Full HD de 5,9 si o densitate a pixelilor de 373. Este echipat cu un procesor quad core Snapdragon APQ8064  ce ruleaza la 1,7 GHz ,un procesor grafic Adreno  320, o memorie RAM de 2 Gb si ruleaza pe sistemul de operare Android 4.2.2.

 specificatii oppo n1

Gadgetul are o camera de 13 megapixeli cu senzor CMOS. Camera poate fi rotita la peste 180 de grade si poate fi folosita pe post de camera principala cat si frontala. Oppo N1 vine in mai multe variante, si anume exista o varianta cu zoom optic de 15x si o alta varianta cu zoom optic 10x.

 

oopo n1

O functie destul de interesanta este O-Touch  care este reprezentata de zona sensibila la atingere ce se afla chiar sub care foto si poate interpreta gesturile utilizatorului pentru a executa anumite comenzi. Mai mult GSMArena sustin ca Oppo N1 vine si cu o telecomanda pentru camera foto, numita O-Click care poate actiona pe o raza de maxim 5 metri.

 pret oppo n1

Gadgetul mai dispune de blit dual LED, o baterie destul de generoasa, si anume de 3610 mAh iar spatiu de stocare este de 16 GB sau 32 GB. La capitolul conectivitate Oppo N1 dispune de NFC, Wifi si Bluetooth.

Are o greutate de 213 grame si masoare 170.7 x 82.6 x 9 mm. Oppo N1 va avea un pret de aproximativ 570 de dolari si va fi disponibil initial doar in China.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.