SHARE

“Liderul” Filelistului pe nume Liviu Mihnea aka mystery a murit inecat ieri, 24.06.2012 06:00, la doar 20 de ani.
 

Filelist scrie :

“…cu toate ca viata este o catea ce trebuie luata de urechi si batuta bine pentru a-ti oferi ceea ce tu ai nevoie in fiecare zi, cu toate ca lumea este rea si te injunghie in orice situatie, cu toate ca relele mereu se aduna si nu sunt uitate niciodata, cu toate ca zilele devin din ce in ce mai negre, cu toate ca totul se scufunda in intuneric si lasitate … draga prietene noi nu-ti spunem “Adio!”, noi te rugam ca acum cand ai ajuns in cer sa-ti desfaci larg aripile de inger si vegheaza asupra noastra, iar in cazul in care Dumnezeu iti da in posesie un Kalashnikov ai grija de noi si pazeste-ne cand moartea ne asteapta dupa colt.

Draga prietene, te rog sa nu ne uiti pe noi, pentru ca noi pe tine nu te vom uita, ai fost, esti si vei fi mereu o parte din noi. Cu bune, cu rele te-am “iubit” si te-am pretuit, unii mai mult, altii mai putin, dar ne-ai ramas in amintiri si asta e cel mai important. Draga prietene, atunci cand am aflat vestea care ne-a zguduit pe toti, niciunul dintre noi nu am acceptat-o si am crezut ca este o gluma, dar viata ca o catea nenorocita ne-a mai dat o palma demonstrandu-ne ca zvonurile sunt adevarate, iar tu ti-ai inceptul somnul cel vesnic pe lumea noastre mica si rece, dar stii ceva? NOI II VOM DA VIETII O PALMA SI II VOM DEMONSTRA CA INCA TRAIESTI PRIN NOI! ii vom demonstra ca viata este vesnica, ii vom demonstra ca pentru noi ai fost un adevarat “Lider Neinfricat!”, ii vom demonstra ca desi lumea virtuala nu “exista” pt noi mystery a fost un mentor si un adevarat baiat!

Draga Liviu Mihnea nu-ti spun adio, iti spun doar spor la moderat, mai ales ca esti mai mare ca si “God” in functie, acum butoanele sunt la tine in mana, acum tu ne poti da warn tuturor cand gresim si ne poti da mute cand vorbim prostii! Mystery fii rau cu noi, pentru ca suntem oameni si gresim zilnic!

Asteptam un semn din partea ta …”

Fiecare dintre voi l-ati cunoscut, in mod direct sau indirect. Prin intermediul iRC-ului sau a unu warn / mute / disable dat de el. Cineva a spus foarte bine:

[box_light]

P.S.:Nu ești user dacă nu ai luat warn sau măcar un avertisment de la mystery.

[/box_light]

Pentru toti cei care doriti sa lasati un mesaj lui sau familiei o puteti face aici sau pe pagina lui de facebook

De asemenea pentru mai multe informatii cu privire la tragicul accident, aveti informatiile in acest articol

Dumnezeu sa il odihneasca .

Topic oficial  Filelist

6 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.