SHARE

MEGA

 

MEGA, vechiul Megaupload a revenit dupa 1 an dupa ce a fost inchis.

Fondatorul Megaupload-ului, Kim Dotcom, a lansat site-ul Mega.co.nz , un serviciu de gazduire in cloud. Mega a fost lansat chiar la un an dupa inchiderea vechiului site Megaupload, fondatorul sustinand ca de data asta o sa fie ceva legal.

mega

 

Cum functioneaza site-ul?

Iti faci cont pe site si vei primi gratuit 50 de GB spatiu de stocare.
Toate datele care sunt urcate de utilizatori vor fi critptate din “mers” iar creeatorii site-ului nu vor putea fi acuzati de nimnic, deoarece ei nu vor stii ce gazduieste fiecare utilizator in parte.

Cei care isi vor face conturi vor primi gratuit 50 GB spatiu de stocare, insa daca doresti mai mult spatiu poti cumpara conturi platite de 500 GB cu 1 TB trafic la un pret foarte mic si anume 10 dolari pe luna, 2 TB spatiu de stocare cu 4 TeraByte trafic la un pret de 20 dolari pe luna si 4 TB spatiu de stocare cu 8 Terabyte trafic  la un pret de 30 dolari pe luna.

Fondatorul site-ului spune ca noul site este diferit de Megaupload deoarece site-ul permite utilizatorului sa dea acces cui doreste la fisierele sale, in schimb Megaupload oferea tuturor utilizatorilor posibilitatea de a cauta fisiere , majoritatea dintre ele incalcau drepturile de autor.

Am testat si eu site-ul si pot spune ca merge foarte greu, dar momentan este inca varianta beta. In schimb, designul arata foarte bine dar se misca foarte greu. Am incercat sa incarc un fisier de 1.1 MB  si nu am reusit.

 

 

 

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.