SHARE

Facebook si Yahoo sunt pe cale de a forma o alianta care ar pune capat relatiei dintre Yahoo si Microsoft.

Marisa Mayer, director executiv la Yahoo a avut o discutie cu Sheryl Sandberg, COO la Facebook despre modul in care cele doua mari companii pot lucra impreuna,

Cele doua companii au colaborat deja la cateva proiecte mici, de exemplu pentru a partaja noutatii de la Yahoo pe Facebook, si mai recent au fost de acord sa puna capat la unele procese in materie de brevete.
Cu toate astea, membri consiliului se asteapta ca aceste discutii sa duca la o colaborare mult mai substantiala, si anume sa realizeze un motor de cautare.

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg a spus ca reteaua sociala este “unic pozitionata pentru a raspunde la o multime de intrebari”

Aceasta alianta ar fi benefica pentru cele doua companii, si probabil va fi un oponent destul de bun pentru motorul de cautare Google potrivit The Sunday Telegraph.

Cei de la AllThingsD nu sunt de acord cu acest zvon si spune din surse proprii ca o astfel de alianta nu va avea loc intre cele doua companii, mai mult Yahoo va continua sa fie partener cu Microsoft.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.