SHARE

Smartphone-ul este Dual Sim si are procesor quad core.
Allview a lansat astazi H2 Qubo, un smartphone dual Sim ce dispune de un procesor quad core ce ruleaza la o frecventa de 1,2 Ghz, un procesor grafic Power VR SGX 544, memorie RAM de 512 mb si spatiu de stocare de 4 GB, ce poate fi extins cu ajutorul unui card micro SD.

Gadgetul are un display TFT de 4,5 inci cu o rezolutie de doar 480×854 si este echipat cu o camera foto de 5 megapixeli cu allview h2 qubo dual simautofocus si functie de inregistrare video HD si poate realiza fotogragii si filmulete de inalta calitate. Mai mult camera poate realiza poze panoramice si dispune de functiile Geotagging, Gesture Shot si Touch Focus. Telefonul mai are si o camera frontala de 0,3 megapixeli.

La capitolul conectivitate smartphone-ul dispune de Wi-Fi, bluetooth4.0, microUSB, jack de 3,5 mm A-gps si 3G cu viteze de pana la 7,2 MB,

 Allview H2 Qubo vine in doua variante, alb si negru, are o baterie de 1800 mAh, o greutate de 142 grame , 9,8 mm grosime, ruleaza pe sistemul de operare Android 4.2.2 si poate fi achizitionat la pretul de 850 RON.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.