SHARE

Compania Allview a lansat joi P5 Qmax, un smartphone cu display imens si procesor puternic.

Allview P5 Qmax dispune de un display MVA de 5,3 inci, o rezolutie de 960 x 540 si densitate de 240 ppi. Smartphone-ul are o grosime de 9,9 mm si este echipat cu un procesor quad core Cortex A7 care ruleaza la 1.2 GHz, un procesor grafic PowerVR SGX 544, memorie RAM de 1GB si spatiu de stocare de 4Gb ce poate fi extins cu ajutorul unui card microSD.

Gadgetul permite urmarirea filmelor HD, iar daca veti utiliza casti, veti putea beneficia de o calitate imbunatatita a sunetului datorita amplificatorului audio Yamaha.

P5 Qmax ruleaza pe sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean , are o camera de 8 megapixeli si dispune de o baterie de 3000 mAh, avand o autonomie de 480 de minute in convorbiri si 400 de ore in stand by.

Gadgetul vine si cu cateva aplicatii preinstalate precum Office Suite View, Gameloft Live si Bitdefender Premium, cu licenta de 90 de zile.

Allview P5 Qmax poate fi achizitionat incepand cu a doua jumatate a lunii iunie din retelele de magazine partenere la un pret aproximativ de 1,199 lei.

pret allview p5 qmax

1 COMMENT

  1. Cel mai mult ma deranjeaza faptul ca in specificatii nu prezinta si valorile SAR. Nu este vorba doar de Allview ci de toti integratorii romani. Am invatat in ultima vreme ca trebuie sa tin cont de nivelul de radiatie, mai ales daca telefonul este cumparat pentru un copil.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.