SHARE

Compania brasoveana Allview a lansat Viva Q7 si Q8, doua tablete puternice si foarte elegante.

 

AllView Viva Q7  are un display  IPS LCD de 7 inci , o rezolutie de 1024×600 pixeli si decodarea video se face la o rezoutie de 4k.  Viva Q8 vine cu un display un pic mai mare si anume de 7,9 inci , tot IPS si are o rezolutie de 1024×768 pixeli. Ambele tablete au o camera foto de 5 megapixeli cu functie de inregistrare Full HD iar focalizarea automata de care dispun aceste gadgeturi este o noutate pentru tabletele de la Allview. Mai mult, camerele de pe Q7 SI Q8 au capacitatea de a filma si face poze in acelasi timp.

Allview Viva Q7

Atat Viva Q7 cat si Q8 sunt doate cu un procesor quad core ce ruleaza la 1GHz, o placa video Power  VR SGX544 MP2 cu opt nuclee, o memorie Ram de 1GB si spatiu de stocare intern de 8GB ce poate fi extins cu ajutorul unui card microSD pana la 32GB. Tabletele dispun de functie FastBoot, ceea ce le permite sa porneasca in cateva secunde

Cele doua gadgeturi sunt oficial cele mai subtiri tablete de la AllView, avand o grosime de doar 7,5mm. Ambele ruleaza pe sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean.

Ele vin echipate si cu Wi-Fi, au si cateva aplicatii preinstalate precum Office Viewer, care permite citirea fisierelor in Excel si PowerPoint si mai vine si cu antivirusul Bitdefender,care are o licenta gratuita timp de 90 de zile.

Allview viva q8

 

Pretul difera, Viva Q7 costa 599 lei iar Q8 se va vinde la 799 lei.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.