SHARE
Allview a lansat noul flagship al seriei Soul, si anume X4 Xtreme.
Allview  X4 Xtreme are un design atragator, care desinesc tineretea : putere, energie si frumutete. Vine cu un procesor destul de puternic, helio P25, ce are o frecventa de pana la 2.5 GHz, avand performante cu pana la 20% mai bune decat pedecesorul sau de pe X3 Soul Pro. La capitolul incarcare, acesta are doua circuite integrate ce asigura incarcarea rapida a acumulatorului, astfel ca tinandul doar 10 minute la incarcat sunt suficiente pentru o utilizare de 4 ore.
Vine echipat cu o memorie ram de 4Gb DDR4 ce asigura o viteza de procesare cu pana la 70% mai mare si un consum de energie mai mic cu 50% in comparatie cu memoria de tip DDR 3.  Memoria flash este de 64 Gb si poate fi extinsa pana la 256 GB cu ajutorul unui card microSD.  Camera frontala a acestui smartphone impresioneaza, fiind de 20 de megapixeli, iar Lucian Peticila, General Manager Allview spune ca X4 Xtreme este un smartphone cuceritor.
Acumualtorul are o autonomie de 4550 mAh ce asigura peste 1500 de minute de convorbire sau pana la 379 de ore in standby.  Cu o singura incarcare completa, puteti viziona pana la peste 22 de ore de fime sau asculta 39 de ore de muzica.
Display-ul este de 6 inch IPS Full HD. Acesta este ideal pentru multimedia, oferind o luminiozitate crescuta si unghiuri lari de vizualizare. X4 Xtreme dispune si de senzor de amprenta ce ii asigura deblocarea in aproximativ 0.2 secunde.
Allview X4 Xtreme poate fi deja precomandat  de pe site-ul allview.ro la pretul de 1899 lei, iar livrarile vor incepe din 11 iulie.  Cei ce vor achizitiona acest smartphone in perioada de precomanda, vor beneficia de un voucher de 300 de lei.
Sursa foto : Allview.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.