SHARE

Compania Allview a anuntat 2Speed Quad, o tableta cu autonomie mare si procesor performant.

2Speed Quad vine cu un display TFT de 8 inci si o rezolutie de 1024 x 768 px. Dispune de un procesorARM Cortex-A7 quad core la 1Ghz, un procesor grafic PowerVR SGX544MP2 , memorie RAM de 1GB DDR3 si  spatiu de stocare de 8 GB.

Potrivit DigiArena.ro, tableta ruleaza pe sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean si are o baterie destul de genereoasa , si anume de 8000 mAh. La capitolul conectivitate avem bluetooth si Wi-fi:802, 11 b/g/n.

 “Aceasta tableta a fost creeata pentru cei ce isi doresc un device puternic si performant, fiind cea mai accesibila tableta compatibila cu Smart2View” a declarat Lucian Peticila , general Manager de la Allview.

Tableta mai este dotata si cu doua camere foto/video. Mai mult performantele tabletei au fost dovedite de rezultatele testului Benchmark, unde 2Speed Quad a obtinut peste 20.000 de puncte.

Gadgetul  dispune si de functia Dual Display. Atunci cand conectati tableta, prin adaptorul Smart2View la un televizor prin portul HDMI , poti vizualiza cu ajutorul player-ului 4k care este deja instalat, la doua continuturi diferite, Te poti uita la un film pe televizor si pe tableta poti rula o aplicatie,

2Speed Quad va fi disponibila in doua variante : alb si negru la pretul de 649 de lei. Ea va putea fi achizitionata si impreuna cu adaptorul wireless display Smart2View, insa pretul va creste un pic, si anume 749 lei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.