SHARE

Cloud Gaming Hero

AMD lansează AMD Radeon™ Sky Series Graphics, o puternică platformă cloud dedicată gaming-ului; extinde programul Never Settle Reloaded cu “BioShock Infinite”și prezintă pe scurt noul demo “Ruby”

 

București, Romania, Mar. 27, 2013 — La Game Developers Conference (GDC), AMD (NYSE: AMD) a dezvăluit strategia pentru piața globală de gaming. “Unified Gaming” prezintă intenția AMD de a unifica piața de gaming pentru console, platforme cloud, tablete șiPC-uri. AMD va porni noua revoluție în gaming prin colaborarea cu cei mai mari producători de hardware și jocuri,și menținerea în poziția de lider pe piață, având mereu cele mai inovatoare tehnologii grafice.

Lansata cum 3 ani la GDC,  Gaming Evolved este baza Strategiei AMD, liderul mișcarii din spatele campaniilor “Never Settle”și un motiv foarte important pentru implementarea sistemelor AMD în consolele de ultimă generație. Profitând de acest avans, AMD a introdus Radeon™ Sky Graphics, bazele platformei AMD pentru gaming.

“Jocul în timp real pe cloud reprezintă o oportunitate imensă iarAMD iși propune să fie lider în acest domeniu. Datorită programului Gaming Evolved, dispunem de capabilitățile grafice atât hardware, cât și software,”spune David Cummings, director AMD Professional Graphics. “AMD lucrează împreună cu cei de la CiiNow,G-Cluster, Otoy și Ubitus pentru a oferi experiențe gaming excepționale pe cloud.”

Construită de la zero, arhitectura AMD Graphics Core Next este lider în clasa sa și va deschide drumul catre performanță, definind conceptul de cloud gaming pentru pasionații de jocuri. Lucrând alături de liderii din domeniu, precumCiiNow,G-Cluster, Otoy and Ubitus, AMD a conceput o tehnologie cloud gaming și a proiectat o soluție ce permite dezvoltatorilor de platforme și furnizorilor de servicii să ofere experiențe excepționale pentru milioane de gameri, indiferent dacă sunt pe PC, tablete, SmartTV-uri sau dispozitive mobile. Consumul energetic al acestor experiențe este asigurat de tehnologia AMD Rapid Fire ce sporește eficiența și cursivitatea streaming-ului din timpul jocului.

 

Sursa : GreenSoft

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.