SHARE

anonymous romania a spart site-ul politiei romane

Gruparea cunoscuta sub numele de Anonymous Romania a spart site-ul Politiei Romane si a lasat un mesaj cu titlul “Salutari din partea ciumpalacilor”

Prima pagina a site-ului Inspectorului General al Politiei Romane, mai exact in sectiunea Stiri, a fost postat vineri dimineata un mesaj, iar autorul era “Anonymous Romania”.

“Va salutam domnilor. Noi suntem Anonymous. Noi suntem Legiunea. Noi suntem POPORUL ROMAN sau desigur ciumpalacii. Romania, trezeste-te!”.

Autoritatile sustin ca doar interfata site-ului a fost afectata, nu si continutul acestuia. Hackeri nu au sustras sau modificat date din el. Mai mult, acest site contine doar date si informatii publice, si nu este conectat la bazele de date ale Politiei Romane.

Daca stam bine sa ne gandim, si in 2012 FMI.ro, site-ul Biroului Fondului Monetar International in Romania, a fost atacat de hackerii numiti Anonymous Romania, acest atact fiind exact la doua zile dupa un atac similar asupra ANRE.RO

Atunci hackerii au modificat decat index-ul (prima pagina) a site-ului, in care era postat un video de pe Youtube, afisat pe site-ul ANRE.ro, insotit de mesajul Hacked by Anonymus.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.