SHARE

viitorul iphone

Apple a inregistrat un nou patent care va schimba cu totul smartphone-urile din ziua de azi.

 

Cine zicea ca Apple  a ramas in pana de ideei? Se pare ca vor sa dea lovitura cu un viitor iPhone. Uitati de retina display sau ecran super AMOLED, Ultra HD pentru acestea par foarte invechite in comparatie cu ce vrea Apple sa faca. Compania a inregistrat un patent care va oferi smartphone-ului posibilitatea sa creeze holograme interactive.

 

Patentul a fost inregistrat recent, mai exact pe 24 aprilie  si detaliaza ceea ce doreste Apple sa faca pentru un viitor iPhone. Oricum nu va ganditi ca asa va arata iPhone 6 ci cel mai probabil vom putea dispune de un asemenea smartphone peste cativa ani, in cel mai bun caz. Insa chiar si asa, acest concept va revolutiona piata smartphone-urilor.

 


Noul sistem propus de Apple va permite proiectarea in aer a unor imagini tridimensionale interactive. Aceste holograme pot fi folosite pentru a reda imagini dar vor fi capabile sa creeze structuri 3D datorita proectiei laser.Mai mult acesta va dispune de un sistem de oglinzi parabolice ce vor proiecta imagini tridimensionale in aer cu care utilizatorul va putea interactiona. Acesta va folosi senzori de trilaterare ce vor monitoriza actiunile utilizatorilui si va permite acestuia sa manevreze hologramele.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.