SHARE

Apple a lansat iPhone 5C, la un eveniment ce a avut loc in California la sediul companiei, alturi de modelul iPhone 5S.

 

iPhone 5C are un display Retina de 4 inci cu o rezolutie 640×1136, un cip A6 exact ca cel de pe iPhone 5, o camera foto de 8 megapixeli ce poate filma la 1080p si ruleaza pe sistemul de operare iOS 7. La capitolul conectivitate, smartphone-ul dispune de 4G, Wi-Fi si Bluetooth 4.0.

Se pare ca zvonurile ca iPhone 5C va semana la specificatii cu iPhone 5 s-au adeverit

Are o grosime de 9 mm, adica este putin mai gros decat iPhone 5 care are doar 7,6 mm. El cantareste 132g, cu 20  de grame mai mult fata de iPhone 5. Iphone 5C vine cu o carcasa dintr-o bucata, fiind din policarbonat si va fi disponibil in mai multe culori : alb, albastru,verge,galben si rox.

iphone 5c

Smartphone-ul va putea fi precomandat incepand cu data de 13 septembrie. Cat despre pret, cei de la Apple au anuntat ca pentru varianta de 16 Gb pretul va fi de 99 de dolari iar pentru varianta de 32 Gb va fi de 199 de dolari. Preturile sunt cu abonamente pe 2 ani de zile.

In magazine, iPhone 5C va aprea pe 20 septembrie in Statele Unite, China, Australia, Marea Britanie, Franta , Canada, Japonia si Singapore. In luna decembrie acesta va fi disponibil in peste 100 de tari, cel mai probabil si in Romania.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.