SHARE

In ultimi 15 ani Apple a fost probabil cea mai de succes companie prin proiectele lor incredibile.

Dar cat de originale credeti ca sunt aceste proiecte?
Steve Jobs co-fondator si CEO la Apple şi Jonathan Ive, presedintele companiei de Design sunt foarte cunoscuti prin modul in care gadgeturile create de ei  au revolutionat tehnologia.
Insa au aparut pe internet niste zvonuri si fotografii care par sa fie credibile, cum ca cei doi s-au inspirat din produsele facute de compania germana Braun.

Cei de la Cult of Mac au postat pe internet cateva fotografii cu o serie de produse apple care seamana izbitor de mult cu modele Braun de acum 60 de ani.

ipod
IPod-ul este unul din modele care se pare ca este “copiat”. Aparut in 2001 el este asemanator cu radioul de buzunar Braun T3 din anul 1958.
Alte gadgeturi care sunt inspirate de la Braun sunt : G5 PowerMac, iMac 2007 și chiar aplicatia calculator al iPhone-ului.

monitor imac
Monitorul IMac a fost lansat in anul 1998 si a fost produsul care a ajutat compania sa devina faimoasa.
iMAC a fost creat de Jonathan Ive in anul 2007 si pare sa semene cu sistemul audio audio Braun LE1, lansat cu aproape 50 de ani in urma.

radio braun t1000
Un al produs care pare sa fie inspirat este unitatea centrala Power Mac G5 lansata in 2003 care are un aspect asemanator cu Radioul Braun T1000 lansat in 1967.

braun et44
Aplicatia pe care o aveti pe telefoanele iPhone, care probabil va ajuta atunci cand nu aveti un calculator la indemana seamana la randul ei cu calculatorul de buzunar de la Braun ET44.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.