Home Stiri IT Au aparut imagini cu posibilul Samsung Galaxy S7 Edge. Arata incredibil de...
samsung galaxy s7 edge

Au aparut imagini cu posibilul Samsung Galaxy S7 Edge. Arata incredibil de bine

1131
0
SHARE

samsung galaxy s7 edge

Mai multi designeri profesionisti si-au pus imagineatia la contributie si au creat un telefon care arata foarte bine.

Dealungul timpului acestia au creat multe concepte foarte spectaculoase, dar , foarte departe de realitate. Cei de la 3DFuture care au o experienta destul de mare in spate, au reusit sa creeze randari foarte apropiate de produsul real.

Ultimele randari facute publice pentru viitorul Samsung Galaxy S7 Edge si au fost create luand in calcul toate brevetele recente primite de compania din Coreea de sud. Rezultatul este unul foarte impresionant, semanand foarte mult cu Ubuntu Edge, smartphone ce nu a mai ajuns pe piata.

samsung galaxy s7 edge

O informatie noua a fost lansata de cei de la SamMobile. Samsung Galaxy S7 vine cu port USB Type-c in loc de portul standard microUSB. Noul port USB Type-C foloseste un cablu reversibil ce poate fi conectat in ambele parti la un device. Toate gadgeturile ce vor dispune de USB Type-C se vor incarca mult mai repede si va oferi o viteza mai mare a transferului de data.

daca-va-arata-asa-samsung-galaxy-s7-edge-poate-fi-cel-mai-tare-telefon-imaginile-pe-care-trebuie-sa-le_4daca-va-arata-asa-samsung-galaxy-s7-edge-poate-fi-cel-mai-tare-telefon-imaginile-pe-care-trebuie-sa-le

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.