SHARE

Aceasta zi “sfanta” aproape ca s-a  terminat si e timpul sa vedem ce parere au clienti despre reducerile care le-au facut magazinele.

Am intrat pe paginile de Facebook a magazinelor care erau participante la Black Friday si m-am uitat putin peste comentarii, si priviti ce spun clienti :

C.j. Stone : Foarte dezamagita. Am plecat de acasa incantata si fericita ca voi lua masina de spalat Beko la 899 lei. Am ajuns acolo am vorbit cu unul dintre angajati, mi-a scris pe foaie masina si o garantie pe 2 ani. M-am pus la coada. Intre timp am observat un frigider tot Beko la 1429 lei. L-am pus si acela pe foaie. Pentru mine acea foaie reprezenta REZERVAREA produselor. Dupa 3 ORE DE STAT LA COADA, ajung la casa ca sa aflu ca masina de spalat nu mai e pe stoc de 2 ore. REVOLTATOR! Ce sistem de 2 lei ati implementat? Daca nu vedeam frigiderul, asa e ca stateam 3 ORE LA COADA DEGEABA? Si ma duceam cu mana goal acasa? Poate altii chiar asa au patit. Sunt extrem de dezamagita.

Mihaela Lica nu va mai agitati ca nu sunt reduceri de niciun fel aseara am vazut in magazin un pret acum este mai mare dar “redus”fata ce am vazut cu 50 lei.MEGA REDUCERE O MARE TEAPA

Andrei Sorin : Ce chestie…..multe produse acum 29 de zile au crescut, de ex de la 44 la 52.99 lei

Nisipeanu Elena : Exact cum ma asteptam ,dar cum naiba s-au epuizat stocurile daca site-ul nu mergea si nimeni nu putea comanda?

Dragos Sebastian : au picat toate site’urile :)) , nu mai merge nimic , doar pe la flanco ce am putut vedea niste oferte , da in rest , ceau si la revedere :))

 

Se pare ca nici anu asta nu a fost cu noroc pentru romani.. Speram ca peste 2 ,3 ani sa avem si noi un adevarat Black Friday, nu doar tepe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.