SHARE

Blogul lui Mircea Badea a fost spart ieri 06.08.12  de cativa hackerii, care au publicat un articol in care o acuza pe Laura Codruta Kovesi ca il protejeaza pe Emanoil Savin, primarul orasului Busteni.

”Parlamentul României a devenit cel mai luxos penitenciar, cu cei mai bogați deținuți liberi. Procurorul General C. Covesi nu face decât să confunde justiția cu sportul, aruncând sulița în tribune în loc să-l arunce la ținta, inclusiv în ograda justiției unde zeci de „dalmațieni” păstrează dosarele penale ale marilor corupți, de peste 10 ani” au scris hackeri in articolul postat pe blog.

Hackeri care i-au spart blogul, si-au cerut scuze lui Badea pentru deranj.
„PS:Nu va suparati domnule’ Mircea Badea. Sper ca imi ve-ti acorda atentie! Imi cer scuze daca v-am creat neplaceri!“.

Mircea Badea a facut un anunt pe Twiter prin care spunea ca pe blog se afla un articol care nu ii apartine
„ATENŢIE !!!!!! Blogul meu a fost spart. Nu mai pot intra pe el. Ultimul articol cel referitor la Kovesi nu-mi aparţine. Încerc să iau măsuri”.

Cum era de asteptat, Mircea Badea nu le-a acceptat scuzele hackerilor: . “Vad ca astora care sparg bloguri le place parnaia. Au uitat cand au intrat mascatii peste ala al lui Ciutacu. Parnaie vor, sa le dam. Ii rezolv repede. Toti analfabetii au senzatia ca sunt mari hackeri. Vai de curva de mama lor”

1 COMMENT

  1. Hackerii care se presupune că i-au spart blogul lui Mircea Badea, sau inspirat din postările mele de pe YouTube.., pe această cale nu pot de cânt să le mulțumesc pentru că s-au dovedit că le pasă de neam și țară, spre deosebire de „dalmațieni” care știu doar că au drepturi: inamovibilitate, pensii și salarii de mii de euro îmbibați cu sudoarea contribuabilului.
    Pe de altă parte, media românească și în special „biciuiții din plantațiile voiculesciene”.., ați auzit vreun „lătrău” de la antene pomenid de mafiotul Emanoil Savin?.. Nu și nu veți auzi pentru că există un pact de neagresiune între baronul Savin și mogulul Voiculescu, pact mediat de Victor Ciutacu.
    Pentru mai multe detalii vă rog să-mi vizitați pagina de Facebook și minunați-vă de „lătrăul„ Victor Ciutacu la ospățul neagresiunii la masa baronului Emanoil Savin.http://www.youtube.com/watch?v=3G4PyZGzcDM&feature=g-upl

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.