SHARE

Traim intr-o lume a tehnologiei si acum fiecare calculator conteaza mai mult sau mai putin pentru utilizator, practic suntem indispensabili si nu ne putem imagina viata fara ele. In Romania treburile sau cam complicat pentru ca nu toti isi permit calculatoare scumpe luate de la marile magazine online, insa avem alternative si pentru cei cu o sitautie materiala defavorabila, gasim sisteme ieftine, pentru orice buzunar.
Majoritatea isi achizitioneaza un calculator pentru facebook si meesenger, altii fac ceva mai mult cu ele, unii iau calculatoare pentru gaming. Ideea este ca pentru fiecare cerinta noi gasim un calculator second hand la un pret destul de mic, cu transport gratuit si cu garantie 12 luni. Calculatoarele sunt testate si verificate inainte de a fi trimise, asa ca nu riscam nimic in alegerea unui produs second hand, asta mai ales ca intr-un magazin online second hand nu gasim decat produse de la brand-uri precum HP, NEC, DELL etc.

PC-urile second sunt cautate foarte mult si de firme, s-a dovedit ca nu merita sa investesti banii intr-un calculator nou pentru ca face acelasi lucru si plus de asta preturi sunt extrem de diferite. Daca achizitionam un calculator second hand trebuie sa stim de la inceput pretentiile, poate la design nu sunt impecabile, dar dupa cum stiti nu conteaza carcasa, conteaza foarte mult ce este in unitatea respectiva, configuratia si pretul sunt pe primul loc in alegerea unui PC.
Noi am gasit un magazin online unde preturile sunt extrem de mici, este vorba de www.pretulok.ro, aici gasim calculatoare, monitoare, imprimante, servere, monitoare si componente second hand la preturi ok.
Multi se feresc de produsele second hand, insa noi ii anuntam cu nu au de ce sa-si faca griji, fac acelasi lucru ca si cele noi si plus de asta credibilitatea creste cand avem parte numai de brand-uri, fata de cele care se vand in ziua de astazi prin marile magazine, niste chinezarii care dupa un an pica, ba placa de baza, ba procesorul etc.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.