SHARE

care este cea mai profitabila nisa

In 2014 efectele crizei economice inca se resimt, dar economia incepe sa se revitalizeze, iar acesta este momentul oportun pentru a ne gandi ce nisa de afaceri ar putea fi profitabila. Intotdeauna a fost dificil sa identificam un segment al economiei care inca mai este accesibil pentru antreprenori noi pe piata, insa acum oportunitatile de care dispunem sunt mult mai variate datorita internetului.

Acesta deschide usa catre noi consumatori si face mult mai usoara adresarea dircta catre acestia, astfel incat intreg procesul de promovare si vanzare al unui produs se realizeaza mai repede si mai eficient. Daca nu aveti un produs nou, care sa se poate gasi doar la d-voastra, atunci ideal ar fi sa accesati o nisa care deja se stie ca are cautare. De exemplu, intotdeauna se vor cauta haine, bijuterii si accesorii, electronice si alte lucruri asemanatoare. Cheia succesului este sa gasiti o astfel de nisa care se stie ca va avea intotdeauna cautare si sa o adaptati stilului d-voastra unic. Cu alte cuvinte, sa veniti cu o abordare noua, sa oferiti ceva ce nu se gaseste in alte locuri.

Un exemplu de success il reprezinta cei de la Giftsolution.ro, care au facut exact acest lucru. Au gasit un lucru pe care oamenii il vor cauta intotdeauna, cadourile, si au gasit un mod inedit de a-l prezenta si de a-l vinde. Ei ofera solutii accesibile pentru toata lumea, indiferent de ocazie sau de buget, iar magazinul lor online este foarte usor de folosit.

Daca mediul online nu este ceva foarte familiar pentru d-voastra nu inseamna ca aceasta nu este o nisa pe care sa o alegeti. Exista firme care va pot ajuta in toate privintele necesare: de la crearea unui site sau al unui magazin, la sustinerea acestuia, la partea de marketing online si social media si pana la optimizarea tuturor acestora astfel incat prezenta d-voastra pe internet sa fie de impact si sa atraga cat mai multa lume.

Revenind la exemplul celor de la Giftsolution, ei au apelat la serviciile Attitude Agency, o firma de web design. Cu ajutorul acestora magazinul lor online a devenit foarte popular si usor de gasit si folosit. Attitude este doar una din firmele ce ofera astfel de servicii, dar este important sa cautati o firma cu un portofliu care sa inspire incredere, asa cum a facut-o Giftsolution.

Asadar, anul acesta este preferabil sa alegem o nisa care stim ca este verificata si profitabila si sa incercam sa abordam mediul online care este din ce in ce mai popular si mai folosit. Firmele care ofera servicii calitate va pot devein cel mai bun aliat in ascensiunea in vanzarile pe internet.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.