Home Stiri IT Caviar a lansat PutinPhone. Poze, pret si specificatii

Caviar a lansat PutinPhone. Poze, pret si specificatii

1066
0
SHARE

Compania Caviar au lansat o noua versiune a lui PutinPhone.

rusii-nu-se-mai-opresc-cum-arata-noua-versiune-a-putinphone-si-cat-costa_2

Caviar este o comanie de customizare a telefoanelor. Acestia u lansat o noua versiune a lui PutinPhone. Upgrade-ul era necesar din moment ce a aparut iPhone 6s.

PutinPhone are la baza aceleasi componente interne ca un 6s, insa la exterior este total diferit. Fata preseditelui rus, Vladimir Putin apare pe spatele telefonului, fiind realizat din aur. Mai sunt si cateva versuri din imnul Rusiei si emblema presidentiala.

rusii-nu-se-mai-opresc-cum-arata-noua-versiune-a-putinphone-si-cat-costa

Elementele din aur descrise sunt in contrast cu titanul de pe spate. Textura, culoarea si puterea caracteristicilor titanului reflecta “esenta unui om foarte puternic, chiar invincibil cu multa tarie de caracter, o persoana care nu renunta si nu va renunta niciodata”, au spus cei de la Caviar.

Telefonul “Putinphone” are si un nume oficial Ti Gold Supremo Putin «Anniversario Edizione 63». Acesta a fost realizat in onoarea zilei de nastere a lui Putin. Doar 63 de telefoane au fost realizate si costa 3.175 de dolari pentru versiunea de 64 de GB si 3.355 de dolari pentru versiunea de 128 GB.

Cei care il vor cumpara il vor primi intr-o cutie din lemn de lux.

rusii-nu-se-mai-opresc-cum-arata-noua-versiune-a-putinphone-si-cat-costa_3

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.