SHARE

Au aparut foarte multe zvonuri despre Galaxy S  IV, iar fanii au inceput deja sa viseze la ce caracteristici ar putea avea.

 

Galaxy S  IV este cel mai asteptat telefon al acestui an. Pana in prezent , au aparut zvonuri si concepturi ce sugereaza ca smartphone-ul va fi extrem de subtire, va avea o tastatura laser, un procesor cu 8 nuclee, un ecran flexibil si ar putea fi lansat in luna aprilie.

Un reporter de la CNET , a analizat cele mai probabile carateristici pe care le va avea galaxy S IV, din punct de vedere a fanilor  Galaxy S.

Android 4.3

Cel mai probabil Galaxy S IV va avea instalat Android 4.1.2 Jelly Beam sau Android 4.2  care este asteptat sa apara pentru LG Nexus 4 si Nexus 10.

Daca noul smartphone de la Samsung va fi lansat dupa conferinta Google I/O din luna mai , Galaxy S IV ar putea avea instalat sistemul de operare Andoid 4.3.0

design galaxy s 4Un design Premium

Compania Samsung ar trebuii sa faca un design unic pentru noul model , pentru a surprinde fanii seriei Galaxy. Este de asteptat ca designul noului model sa fie mult mai subtire si mai usor si sa fie diferit de predecesorul sau. Galaxy S IV ar trebuii sa aibe o carcasa de metal sau de ceramic si nu din plastic.

Display de 5 inci

Se pare ca in 2013 smartphone-urile trebuie sa aiba display-urile cat mai mari, iar probabil Galaxy S 4 va avea un display de 5 inci si rezolutii de 1080p HD

Sunt foarte multe zvonuri care sugereaza ca Samsung pregateste un ecran flexibil sau indestructibil pentru s IV insa cred ca suntem prea departe de aceasta caracteristica , sa ii spunem speciala.

Procesor quad-core

Noul model probabil ca avea un chip Exynos sau ar putea fi Qualcomm datorita parteneriatului destul de lung dintre cele doua mari companii. Procesorul ar putea rula la o frecvanta de 1,8 sau 2 GHz.

Samsung a prezentat la CES 2013 un procesor cu 8 nuclee iar acest lucru ne poate duce cu gandul ca noul Galaxy S ar putea avea acest super procesor.

35436251-17_610x435

O camera foto mai buna 

Utilizatorii de smartphone-uri au inceput sa inteleaga ca, chiar daca sunt multi megapixeli, asta nu inseamna neaparat  o imagina mai buna.

Foarte multi producatorii au inceput sa pune pe smartphone-uri camere de 13 megapixeli, insa si o camera de 8 megapixeli ar fi destul de buna.  Camera ar trebuie sa aiba  HDR pentru a putea obtine o imagine mult mai clara.

 

 

Reporterul CNET a mai prezentat cateva caracteristici pe care Galaxy S IV ar trebuii sa le aiba si anume: spatiu de stocare de 32 sau 64 gb, conectivitate LTE ,mai multe facilitati NFC si o durata mai lunga a bateriei.

 

Sursa: CNET

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.