SHARE

Producatori de telefoane mobile isi asuma riscuri de multe ori cand creeaza un telefon mai “ciudat” ,cateodata sunt rezultate excelente,dar de multe ori produsul este un dezastru.
Va prezentam zece din cele mai ciudate telefoane mobile din lume.

1. Vertu Bucheron Cobra
Este un produs de lux al Nokia,fiind lansat de-a lungul anilor,multe telefoane sufocate de bijuterii,insa Vertu Bucheron Cobra este cel mai ciudat dintre ele.Este acoperit cu metale si pietre pretioane de 310.00 dolari.Cobra este impodobit cu un sarpe ceea ce ingreuneaza tinerea telefonului in mana.

vertu bucheron cobra

2. Virgin Mobile Lobster 700TV
Acesta este primul telefon cu mobil TV gratuit ,sacrificand complet designul in favoare functiilor.

virgin mobile lobster 700tv

3. CEC F88 Wrist Phone
Compania chinezeasca CEC a decis sa creeze un telefon care poate fi purtat la incheietura mainii,insa de pe acest telefon se putea trimite foarte greu SMS-urile si antena externa i-a cam pecetluit soarta.

cec f88 wrist phone

4. Bang & Olufsen Serenata
Bang & Olufsen a fost lansat in 2006 , su o tastatura deasupra ecranului si un pret dublu fata de Serena.
Se pare ca telefonul nu prea a avut succes si firma nu a mai scos nici un model de atunci.

bang & olufsen serenata

5. Nokia 3650
A fost lansat in anul 2002 si nu prea a avut succes deoarece avea un design ciudat, in special tastatura care era circulara si i-a speriat pe multi utilizatori

nokia 3650

6. Toshiba G450
Cei de la Toshiba nu prea au tinut cont de dificultatea trimiteri SMS-urilor,au lansat in anul 2008 modelul G450,un telefon cu doua tastaturi circulare verticale.Seamana cu o tastatura obisnuita, dar nu a atras atencia celor pasionati de mobilele fashion.

toshiba g450

7. Nokia 7380

In anii 1990 Nokia incepuse sa simta succesul iar in anul 2000 si-a permis sa-si asume riscuri de design.Nokia 7380, telefonul fara tastatura nu prea a avut succes deoarece rotita si butoanele iroseau prea mult timp pentru utilizator

nokia 7380

8. Hong Jeong Dual LCD
Acest telefon a fost creeat in anul 2006 in Coreea de Sud,avand doua ecrane LCD insa a esuat dintr-un motiv simplu: marginile ecranelor erau la fel de mari ca ecranele.

hong jeong dual LCD

9. Bang & Olufsen Serene

Bang & Olufsen a inregistrat un mare esec cu Serene.Telefonul are tastatura deasupra ecranului, avand camera pe aceasi fata cu tastatura.Telefonul a avut un pret cam mare si anume 1000 de dolari si nu prea a avut succes

bang & olufsen serene

10.

Siemens a facut o gresala cand a facut un design prea indraznet si absenta unor functii speciale care sa atraga cumparatorii, astfel Siemens Xelibri a fost un mare esec.

siemens xelibri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.