SHARE

Compania Samsung vine cu declaratii cu privire la incidentul din Irlanda, unde un Galaxy S III a luat foc din senin in timp ce se incarca in masina. Compania neaga ca problema ar tine de ei.

Declaratia Oficiala :

[box_warning]

Samsung a contractat Fire Investigations UK (FIUK), o organizatie independenta, pentru a determina cauza exacta a avariilor pe care le-a suferit telefonul GALAXY S III, care ar fi fost, conform declaratiilor, afectat de caldura. Samsung a oferit celor de la FIUK un numar de telefoane GALAXY S III, inclusiv unitatea avariata, cu scopul de a le testa.

In urma investigatiei, FIUK a facut public un rezumat al acesteia, in care se spune: „Sursa de energie responsabila pentru generarea caldurii a fost determinata ca fiind externa dispozitivului” si „dispozitivul nu a fost responsabil pentru cauza focului”.

[/box_warning]

 

Irlandezul sustine ca smartphone-ul a  luat foc din senin in timp ce se incarca in masina, in docking-ul special si se pare ca nu era nici macar alimentat. Smartphone-ul a inceput sa fumege si apoi a luat foc.

Un Galaxy S III a luat foc din senin in masina unui utilizator

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.