Home Gadget Coreea de Nord a lansat Jindallae 3, un smartphone care seamana...
Jindallae 3

Coreea de Nord a lansat Jindallae 3, un smartphone care seamana foarte mult cu iPhone

1140
0
SHARE
Jindallae 3

 

Compania de stat DPRK a lansat Jindallae 3, nume care face referire la o floare din Coreea de Nord.
Coreea de Nord respinge orice produs venit din occident, insa nu au nici o problema impotriva lansarii unor produse locale, “copiate” din cele straine.

In afara de numele produsului si de cateva fotografii cu acest nou smartphone, nu se stie nimic altceva despre el, scrie Daily Mail.

Acest smartphone nu trebuie sa surprinda, deoarece autoritatile de la Phenian sunt foarte interesate de dezvoltarea tehnologiei, insa au o singura conditie, si aceea este ca toate produsele sa fie fabricate local.

In comunicatul oficial omis de compania care ea produs smartphone-ul, sustine ca toate piesele sunt realizate in Coreea de Nord , chiar si sistemul de operare cat si design-ul.  Insa putem spune ca este o asemanatoare foarte mare cu iPhone 7. Totusi, mai multi experti din domeniu sustin ca Jindallae 3 ar fi fost realizat in colaborare cu China.

Lansarea smartphone-ului a fost in luna martie, insa imaginile au fost deabia acum publicare.  Jindallae 3 are o aplicate pentru muzica, una pentru poze, calculator si un browser de internet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.