SHARE

cel mai bun hosting

 

Daca ati inceput o afacere de success si sunteti prezenti si in mediul online, atunci este foarteposibil sa ajungeti in punctul in care v-ati extins si aveti mai multe site-uri, fiecare incarcat cu lucruri importante care trebuiesc transmise clientilor in mod rapid si eficient. Ce faceti cand nu va mai puteti ocupa singuri de aspectul online al afacerii?

Solutia este sa apelati la o firma de hosting. Aceasta alegere va avea multe avantaje. Pentru ca site-ul d-voastra sa fie unul de succes este important sa se ocupe profesionisti de el. Dar cum alegem firma potrivita? Sunt cateva lucruri la care trebuie sa ne uitam: la spatiul de stocare, la traficul lunar, la numarul de domenii gazduite si de subdomenii, la pachetele de servicii si de preturi oferite, la suportul tehnic oferit etc.

Un exemplu de astfel de firma este Hostmama. Acestia sunt recunoscuti in Romania pentru calitatea serviciilor oferite si pentru pentru gama larga de planuri de hosting din care se poate alege. Serverele lor sunt stabile si rapide, iar acest lucru este foarte important. Daca aveti o afacere de succes, veti investi bani in SEO (Search Engine Optimization) pentru a putea profita la maxim de site-ul d-voastra si pentru a ajunge la cat mai multi potentiali clienti. Pentru SEO este nevoie de un server rapid pentru ca pagina de internet sa se incarce intr-un timp cat mai scurt, iar pentru acest lucru este nevoie de o firma de hosting buna.

Un exemplu de afacere care a stiut sa profite de aceste lucruri si sa isi creeze o afacere onlinede succes este Naturashop.ro. Site-ul acestora contine foarte multe produse, iar pagina se incarca foarte rapid multumita hosting-ului oferit de cei de la Hostmama.

Naturashop este un magazin online care s-a extins in asa fel incat in prezent site-ul lor este foarte complex si incarcat. Daca nu ar fi cumparat hosting de la o firma de profil, atunci pagina lor ar fi avut de suferit datorita lipsei de viteza si clientii nu ar mai fi accesat site-ul.

In functie de dimensiunile afacerii d-voastra si de nevoile pe care le aveti, puteti alege serviciile de hosting potrivite. Indiferent de bugetul de care dispuneti, exista pachete pe care le puteti cumpara care se vor adresa cerintelor pe care le aveti.

O prezenta online puternica si de calitate este foarte importanta pentru succesul in lumea afacerilor de astazi. Internetul este o nisa folosita foarte intens si este important sa profitati cat mai bine de el.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.