SHARE

Domeniul ME.GA a fost suspendat de guvernul din Gabon, probabil de “frica” autoritatilor americane.

Acum o saptamna, Kim Dotcom ne-a dezvaluit  planurile lui  de a lansa un nou Megaupload care la numit simplu “MEGA”, folosind numele de domeniu Gabon altfel spus me.ga. Insa se pare ca au apaut niste probleme majore.

Ministrul comunicatiilor din Gabon a spus ca va suspenda domeniul me.ga .

“Am instruit departamentele mele sa suspende imediat site-ul”, a anunțat ministrul de comunicare Blaise Louembe.
“Gabon nu poate servi drept o platforma pentru comiterea de acte ce incalca drepturile de autor, nici nu poate fi utilizat de persoane fara scrupule”, a mai adaugat ministrul.

Inainte sa fie inchis, Megaupload a fost probabil cel mai mare site de file-sharing din lume. Site-ul a fost inchis in luna ianuarie 2012 de catre departamentul de Justitie al SUA pe motiv de incalcarea drepturilor de autor. Guvernul din Statele Unite ale Americi, a cerut autoritatilor din Noua Zeelanda sa il aresteze pe fondatorul site-ului Kim Dotcom, fiind inca in plin proces de extradare in Statele Unite pentru a raspunde acuzatiilor de frauda si de incalcarea drepturilor de autor.

Ira Rothken, avocatul celor de la Megaupload, a insistat asupra faptului ca site-ul nu va fi disponibil la adresa ME.GA , insa acest serviciu va fi lansat in ianuarie dar va folosi alt domeniu.

Sursa : ItPortal

2 COMMENTS

  1. E urat sa te trezesti peste noapte ca nu mai ai nimic, si este si mai urat cand cineva mai puternic insista sa nu mai ai. Totusi eu cred ca me.ga a fost un fel de momeala… aia din Gabon puteau pur si simplu sa inchida domeniul in urma unei anchete sau ceva de genul (profitau putin de reclama totusi, bat la pariu ca dupa anunt le-au explodat vanzarile de domenii .ga)…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.