SHARE

eeStec Olympics 5

eeStec Olympics 5

“Most good programmers do programming not because they expect to get paid or get adulation by the public, but because it is fun to program.” – Linus Torvalds

Pentru cei care nu știu cine este Linus Torvalds, vă putem spune că nu este un simplu “software engineer” ci este principalul developer din spatele sistemului de operare Linux. Onorat cu premiul Millenium Technology în 2012, inginerul finlandez este unul din pionierii industriei de calculatoare.

Dacă și tu ești pasionat de programare, EESTEC LC Bucharest are soluția.

Vino între 7-8 noiembrie la cel mai cool maraton de programare al toamnei! eeStec Olympics 5 urmărește să reunească sub același acoperiș al Holului AN, Rectorat din Universitatea Politehnica București, 45 de programatori de la universitățile cu profil tehnic din București pentru a-i provoca la 24 de ore de programare acerbă. Lupta de anul acesta se dă pentru premii în valoare de 3150 euro, oferite de partenerii noștri de la Star Storage, Rinf și PC Garage.

Așadar, formează-ți o echipă de 3 prieteni, aplică la evenimentul nostru și fii pregătit pentru pentru o super surpriză, deoarece tema va fi dezvăluită în ziua competiției.

În paralel cu eeStec Olympics 5, se va desfășura și cel mai așteptat Challenge, PC Garage Challenge! În cazul în care faceți parte din primele 20 de echipe neselectate pentru eeStec Olympics 5, păstrați-vă echipa de 3 prieteni și veniți pentru a vă testa rapiditatea și creativitatea în programare! Crezi că poți face față celor 6 ore intense? Dacă răspunsul tău este da, echipele cele mai pricepute vor fi premiate cu gadget-uri de ultimă generație de la partenerii noștri PC Garage!

Înscrierile se vor face până pe data de 30 octombrie pe site-ul: http://www.eestec.ro/olympics

Ca să fii la curent cu toate ştirile legate de eveniment, ne găseşti şi pe Facebook: https://www.facebook.com/eeStec.Bucuresti

Power your future, power your code!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.