SHARE

evolio x6 octa core

Evolio X6 este primul smartphone romanesc cu procesor cu opt nuclee.

Smartphone-rul are un ecran Full HD de 5.5 inci, o rezolutie de 1920x1080p. densitate a pixelilor de 401ppi si un unghi de vizibilitate de 178 de grade, fiind protejat de Gorilla Glass.
“Ecranul este atat de generos, ca dimensiune si ca rezolutie incat poate inlocuii o tableta” a declarat seful companiei Evolio.

Evolio X6 vine cu un procesor cu opt nuclee ce ruleaza la 1.7 GHZ, o memorie RAM de 2 GB si spatiu de stocare de 16 GB.
“Acest gadget este primul smartphone romanesc ce dispune de un procesor cu 9 nuclee”
Mai mult Evolio X6 este dual SIM, ruleaza pe sistemul de opeare Android 4.2 si are o baterie de 3/150 mAh care promite pana la 10 ore de functionare.
evolio x6 procesor cu 8 nuclee romanesc

Noul smartphone de la Evolio este echipat cu o camera principala de 13 megapixeli cu autofocus su cu una frontala de 8 megapixeli.

Evolio X6 vine si cu aplicatia de securiatate Norton Mobile Security preinstalat. cest softulet va va proteja telefonul si datele in caz de furt si va asigura protectie antivirus si antimalware. In caz ca cineva iti fura telefonul, aceasta aplicatie iti va permite, desigur prin internet sa il localizezri, sa il blochezi si sa stergi datele de pe el.

evolio x6

Gadgetul poate fi precomandat pe site-ul oficial al celor de la Evolio, beneficiind de un discound de 20% fata de pretul oficial, si anume 1499 lei. In magazine il vom gasi in a doua jumatate a lunii aprilie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.