SHARE

Stateam si ma gandeam cat de repede a evoluat tehnologia. Acum 12 ani aveam memorii RAM de 32 de mb iar acum au aparut de 16.000 mb, harduri de 8 GB si acum sunt de 4 tera sau procesoare de 400  mhz iar acum sunt i7 sau cine stie ce o sa mai apara maine.

In anul 2000 Nokia 3310 era considerat cel mai bun telefon al anului iar acum au aparut niste telefoane, sau mai bine zis “smartphone-uri” care au inceput sa fie mai bune ca pc-urile. Sa va dau un exemplu : Samsung Galaxy S3 are procesor quad core de 1.4 GHz, eu la calculaor am un procesor dual core de 2GHz.

Personal mi-am cumparat calculatorul in 2008 si se pare ca e cam depasit si doresc sa imi achizionez ceva mai bun. In materie de calculatoare sunt cam pretentios si vreau sa imi cumpar ceva care sa stiu ca voi putea juca si jocuri care vor aparea peste cinci ani pe el. Bugetul meu este de 30 de milioane (vechi). Ce imi recomandati?(Model placa de baza, placa video, rami etc.)

Si daca tot vreau sa ma inoiesc cu un calculator, si ca peste 3 saptamani vine Craciunul vreau sa ma inoiesc si cu doua telefoane mobile. De ce doua? Pai unul pentru munca si unul personal. Desigur ca o sa imi cumpar unul mai “praf” si unul bun sau cum am scris mai sus, un “smartphone”. Foarte multi mi-au recomandat Samsung Galaxy S2. Voi ce parere aveti ? Sa imi iau S2?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.