Facebook a lansat pagina pentru cupluri

Facebook sa gandit si la cei care formeaza un cuplu si asa a luat nastere pagina pentru cupluri.

Facebook a lansat astazi “Pagina pentru cupluri”, iar toti cei care se afla intr-o relatie pe facebook li se va creea automat o pagina comuna.
Aceasta pagina reuneste fiecare eveniment la care au participat impreuna, fiecare fotografie si fiecare mesaj.

Cu toate astea cei care nu se afla intr-o relatie dispun si ei de acest serviciu, Facebook oferindu-le posibilitatea ca un grup de prieteni sa isi faca un cont comun si sa posteaze in acest loc , acesta pagina fiind publica.

Cei de la Facebook spun ca aceste noii pagini vor permite utilizatorilor sa vada momentele si peisajele care le-au trait impreuna cu prieteni pe o singura pagina.

“Incepand de astazi, introducem o noua pagina de Facebook, pentru relatii si prietenii”, a anuntat Arun Vijayvergiya de la Facebook.

Acest nou serviciu va permite  utilizatorilor care sunt intr-o relatie sa impartaseasca aceasta pagina prietenilor si familiei.

Sursa : Dailymail
Sursa foto : Dailymail

4 Responses to “Facebook a lansat pagina pentru cupluri”

 1. LaPuricat

  Nov 12. 2012

  Mie nu imi apare asa 😀 Poate apare mai tarziu in Romania 🙂

  Reply to this comment
  • George

   Nov 12. 2012

   a aparut si la noi. intra la un un prieten care este intr-o relatie si dai clik pe “In a relationship” si o sa te trimita pe “pagina de cuplu”

   Reply to this comment
 2. lapuricat

  Nov 14. 2012

  Da ma trimite, dar vroiam sa zic ca la mine inca nu apare sub formatul acesta, apare cum era facebook inainte, intelegi?

  Reply to this comment

Leave a Reply

*