SHARE

Cei de la Rockstar Games au publicat pe internet un fimlulet de 5 minute din  Grand Theft Auto V.

 

Pana acum , tot ce stiam despre Grand Theft Auto V era doar ca vor fi trei “eroi”. Insa in ultimul trailer, Rockstar ne-a dezvaluit mai multe detalii despre joc. Filmuletul are 5 minute si putem vedea destul de clar orasul fictiv “Los Santos” in care are loc actiunea, iar grafica jocului este destul de impresionanta.

Videoclipul ne mai dezvalui ca are trei personaje principale iar  atunci cand nu vor “jefuii” vor putea juca tenis, golf  sa vaneze si chiar sa faca yoga. Mai mult pot chiar investii pe bursa sau pe piata imobiliara.

 

Grand Theft Auto V va fi lansat pe 17 septembrie pe Xbox si pe PlayStation.

Pe Xbox 360, jocul va veni pe 2 DVD-uri separate iar pe PS 3 va veni pe un singr disk blu-Ray. Cei care detin un Xbox 360  vor trebuii sa instaleze primul DVD (necesita 8 Gb spatiu) iar celalalt disk va fi insertat in consola pentru rularea jocului.

Cei care au un PS3 sunt mai avantajati, deoarece jocul vine pe un singur DVD blu-ray, iar in cazul acesta instalarea initiala va porni odata ce discul va fi introdus in consola.

 

2 COMMENTS

  1. te-ai incurcat nu a aparut si va aparea dar inca nu e sigur cand ca nu s-a spus nimic despre varianta de pc decat ca este luata in calcul varianta de pc si Wii U deci mai asptetam si mai vedem dupa ce o sa se lanseze varianta de ps3 si xbox 360.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.