SHARE

Poate ati observat pe internet ca Rockstar a anuntat ca a inceput sa lucreze la proiectul GTA 5.Pana in martie anul trecut nu se stiau prea multe informatii despre ce joc.In martie unul din fostii angajati Rockastar a inceput sa dezvaluie cateva detalii despre viitorul GTA.

Personajul principal este Albert De Silva iar actiunea se petrece in orasul din GTA San Andreas,Los Santos,unde acesta s-a hotarat sa isi formeze o familie.Puteti vedea un preview in acest trailer lansat de RockstarGames .

Jocul promite o actiune mult mai realista:impuscaturi mai realiste iar in unele cazuri jucatorul va avea o dificultate mai mare sa tinteasca,daca personajul principal se va droga se va putea vedea efectul drogurilor,urmaririle politiei vor fi si ele mai complexe.

În ceea ce priveste alte detalii legate de Grand Theft Auto V, trebuie mentionat faptul ca jocul va permite pana la 32 de utilizatori pe Xbox si PS3 si va avea o hartă de 5x ori mai mare decat versiunea precedenta, fiind alcătuită din 3 secțiuni.

Jocul se asteapta sa fie lansat prin luna mai.Cerintele minime sunt urmatoarele:

* OS: Windows XP, Vista or Windows 7
* CPU: IIntel Core 2 Duo 3 GHz or similar
* RAM: 3 GB
* HDD: 20 GB free disk space
* Graphics: 512 MB Graphics Memory
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.