SHARE

Gruparea Anonymous ataca un site de la Euro 2012 pentru “holocaustul canin” organizat de autoritati

Se pare ca hotararea facut de autoritatile Ucrainene pentru rezolvarea problemei cainilor fara stapan din kiev si anume uciderea tuturor maidanezilor i-a infuriat pe cei de la Anonymous.
In urma acestei “operatiuni” gruparea Anonymous a protestat lovind in site-ul kieveuro2012.org afiliat la jocurile de la Euro, care nici pana la aceasta ora nu merge.
Metoda de atac utilizata este deja cunoscuta, anonymous au folosit un atac de tip Ddos.
Guvernul din Ucranina a fost criticat pentru uciderea cainilor fara stapan de mai multe organizatii de protectie a animalelor, iar autoritatile au anuntat ca vor opri aceasta “operatiune” insa exista probe video cat si foto ca, uciderea cainilor fara stapan inca nu au incetat.

anonymous protesteaza impotriva uciderea cainilor

Gruparea Anonymous sustin ca atacul site-ului Euro 2012 este o pedeapsa pentru “holocaustul canin” organizat de guvern.
Mai mult hackeri au pus la dispozitie un “tool” de Weblogic, care poate fi folosit de fanii Anonymous pentru a se atalura atacurilor..

anonymous ataca site-ul de la euro 2012

1 COMMENT

  1. Gabi, Cu vreo zece zile in urma, am fost in zona de care vorbesti, la Calimanesti. Sunt multi caini vaogbanzi,unii chiar in preajma hotelurilor.Acelasi lucru se intampla in marele parc din orasul meu. Haitele alearga printre copaci si pe alei, starnind teama celor care se plimba. Cei mai multi devin agresivi, cand apar persoane cu caini proprii. Noi ingrijim un caine bland care pazeste masinile din parcare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.