SHARE

 

“HackITall” este un eveniment destinat studenților iubitori de tehnologie, ce vor să-și pună în aplicare cunoștințele și ingeniozitatea pentru a crea ceva remarcabil. Avantajele profesionale sunt numeroase, printre care se numără prilejul pentru o selecție optimă a studenților pasionați de unul dintre topicurile domeniului IT&C, ce pot fi angajații de mâine ai companiilor partenere, prezentarea de aplicații ce pot fi proiecte de lungă durată în cadrul companiilor participante, încurajarea companiilor în oferirea de intershipuri, burse pentru studenții participanți ai evenimentului, prezentarea și promovarea în rândul studenților a unor companii reprezentative în domeniul IT&C, precum a beneficiilor și imaginii angajaților din cadrul lor.

Aflat la a doua ediție, HackITall se bucură și în acest an de participarea firmei Avira ca sponsor și partener oficial pentru a face împreună un eveniment de succes, care să antreneze spiritul competitiv al studenților pasionați de coding.

Concursul va avea loc în perioada de 18 – 19 martie și se va desfășura la Biblioteca UPB. Numărul echipelor participante este de 20, dublu față de prima ediție, oferindu-le astfel șansa mai multor studenți de a avea o experiență unică, unde ideile se transformă în realitate. Fiecare echipă va fi alcătuită din trei membri, care vor fi supuși unui challenge sub presiune timp de 24 de ore în care vor scrie cod. Pentru un plus de creativitate și strategie, tema va fi anunțată la începutul competiției. Hackathon-ul va fi un mediu propice celor pasionați de coding, pregătiți să accepte această provocare și să dezvolte o soluție simplă la o problemă complexă într-un interval de timp prestabilit.

Și nu în ultimul rând, vă așteaptă premii speciale, așadar, acceptați provocarea, înscrieți-vă la HackITall, și demonstrați că aveți ingeniozitatea, ambiția, abilitățile necesare pentru a fi un adevărat programator!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.