SHARE

RCS & RDS una din cele mai mari companii de telecom din Romania, a cumparat iLink, operator de interent si telefonie.

In momentul acesta iLink are aproximativ 23.000 de abonati in urmatoarele judete : Giurgiu, Constanta, Galati, Tulcea, Arges, Teleorman, Calaras si Bucuresti.

Din 19 septembrie abonatii iLink pot plati abonamentele si in caseriile RCS & RDS.
RDS a mai cumparat in trecut retele mai mici precum CZone si Airbites.

Aceasta tranzactie este buna pentru iLink deoarece in anul 2011 au avut incasari de 3,2 milioane de euro si pierdezi de 3 milioane.

 

Sursa : ECONOMICA.NET

6 COMMENTS

  1. Parerea mea este ca RCS&RDS are cele mai slabe oferte la internet,sincer sa fiu eu nu ii simpatizez deloc,vor sa detina monpol si sa controleze vietile oamenilor urmarindu-si interesele politice,nu uitati ce s-a intamplat cu grila Antenei 1,iar ca bonus oferta cu galaxy s II a fost o strategie de marketing ff low budget,s-au dat 100 de telefoane,zvonul se plimba din vb in vb dar daca doresti unul nu il mai au pe stoc.

  2. important este sa nu scada vitezele de download si upload.
    totusi nu se precizeaza cum vor fi clasificate abonamentele si pretul lor.
    si nici unde se vor adresa clientii ptr. pb/service.

  3. Eu am avut probleme cu ilink cadea netu ff des si sunam si da telefone forte simplu cel de la tel spune ca reparatia se rezova in 48 ore lucratoare era mai problema sambata si duminica .ilink mai supravetuia din urma RDS cand sau lansat cu DIGIMOBIL au batut in usa si mia dat telefoane a spus ca e gratis bun la uni nu prea inteles cum se foloseste tel RDS a exPLICAT unde se afla tasat verde dar a uitat sa le arate tasa rosie si baieti au vrb si sau trezit cu facturi de cumpara oltchimu eu sunt de mult la RDS problema este monopolu ar mai fii upc rtc si vodafon care se relanseaza pe piata la un pachet gen RDS acum nu stiu ce o sa faca cu ABONATI DE ILINK DATORI FATA DE RDS ?VA STERGE CU BURETELE RDS ????

  4. De cand a fost preluata reteaua ILink Navodari de catre Erdeesh astia merge ipocrit de prost. Merge cu viteza melcului calcat de masina…. astept sa incarce un amarat de video pe youtube.. knd inainte cum deschideai creste bara aia de manca pamantul. ORIBIL !!!! o sa ma mut la Romtelecom…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.