SHARE

Tocmai mi-am deschis o companie micuţă de pariuri sportive şi am început să am clienţi. În fiecare zi tipăresc sute de bilete şi am nevoie de o imprimantă foarte rezistentă şi bună. Mi-am cumpărat una de pe un site celebru din România la un preţ foarte mare, a funcţionat câteva săptămâni şi după aceea nu a mai scos biletele cum trebuia, strica foaia , o îndoia şi scotea pete pe ea. Am comandat alta puţin mai ieftină, însă şi aceasta s-a stricat relativ repede. Nu aveam ce să fac, până când un prieten bun mi-a recomandat imprimantele second hand. Când am auzit prima dată i-am spus că face mişto de mine, nu cumpăr eu produse la mâna a doua, însă el mi-a garantat că nu se va întâmpla nimic şi că aceste produse sunt de foarte mare calitate şi mult mai rezistente decât cele noi. Mi-a spus că dacă se întâmplă ceva cu ea într-un an el îmi dă banii pe ea, acestea fiind spuse, am acceptat şi am comandat o imprimantă HP la 400 de lei de pe un site care oferă produse it la mâna a doua.

Am fost plăcut surprins când am primit produsul, am deschis frumos cutia şi când m-am uitat parcă era nouă, strălucea şi avea puse toate firele la locul lor. Despre funcţionalitate nu mai trebuie să discutăm mi-a mers din primul minut până acum şi au trecut aproape 4 luni. Din acea zi mi-am schimbat părerea despre produsele it second hand, aşa că mi-am cumpărat şi două calculatoare plus încă două imprimante second hand. Afacerea mea merge foarte bine, iar imprimantă tipăreşte sute de bilete zilnic fără nicim o ezitare.

Avantajul imprimantelor second hand este în primul rând preţul, dar să nu neglijăm calitatea şi durabilitatea. Foile sunt scoase la aceeaşi viteaza că atunci când produsul este nou, iar rezistenţa este la fel de mare. Poate şi că în trecut produsele erau mai rare şi mai atent făcute, se pune mai mult accent pe calitate şi nu pe cantitate ca acum. Eu personal recomand tuturor o astfel de imprimantă,indiferent

ca o cumpăra pentru a o utiliza acasă( să scoată referate, fotografii sau anumite documente ) sau o va utiliza pentru tipărirea a câtorva sute de coli pe zi. Sunt foarte multe imprimante second hand bune şi rezistente la preţuri extrem de mici, am găsit şi la 130 de lei dar şi la 99 de lei.

În concluzie sunt foarte mulţumit de imprimantă mea second hand, dar şi de celelalte produse second hand vă recomand cu foarte multă încredere aşa cum prietenul meu mi-a recomandat mie. Chiar dacă auzi de termenul ‚second hand’ nu trebuie să te speri, cel puţin în domeniul it produsele sunt de foarte mare calitate, au un preţ relativ mic şi sunt din ce in ce mai căutate.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.