SHARE

Compania romaneasca InfoTouch a lansat iTab Raptor 10, o tableta cu procesor quad core si display de 10.1 inci. Gadgetul a fost lansata in cadrul unui eveniment ce a avut loc la Muzeul Grigore Antipa.

iTab Raptor 10 este cea mai performanta tableta romaneasca datorita specificatiilor pe care le are. Vine cu un procesor quad core Cortex A9, Rockchip RK3188  fabricat pe tehnologia de 28 mm, un procesor grafic Mali400 MP si este echipat cu un display de 10.1 inci fabricat de Samsung, ce are o rezolutie de 1280×800 p si unghi de vizibilitate de 178 de grade.

iTab raptop 10

Tableta dispune de o memorie RAM de 1GB ,spatiu de stocare de 16 gb ce poate fi extins pana la 32 Gb prin  micro SDHC si ruleaza pe sistemul de operare Android 4.2.2. La capitolul conectivitate avem HDMI, Wifi si Bluetooth.

Cei de la InfoTouch sustin ca bateria tabletei de 7200 mAh, combinata cu optiune de light senzor asigura prelungirea autonomiei  pana la 10 ore pentru rularea filmelor HD, 8 ore pentru navigare pe internet si pana la 6 ore de jocuri.

info touch itab raptop 10

“Am vrut sa venim pe piata cu o tableta care sa satisfaca cu adevarat cerintele clientilor, procesor performant, display de 10 inci  si o baterie cu o autonomie destul de mare. Toate acestea la un pret destul de accesibil.” a spus Sorin Badoiu CEO la Info Touch.

 

Tableta Info Touch iTab Raptor 10 poate fi achizitionata la pretul de  999 de lei.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.