SHARE

 

Royam Pingdom, compania de monitorizare a uptime-ului a adunat o lista referitoate la statisticile  folosirii interenetului in anul 2012.

 

Interentul a ajuns la un numar destul de mare de utilizatori, si anume 2,4 miliarde, aproximativ o treime din populatia Terei.

Se pare ca sunt 2,2 miliarde de adrese de e-mail,Gmail avand 425 milioane de utilizatori ceea ce il face cel mai mare serviciu de e-mail.

Cel mai mare motor de cautare din lume, Google a inregistrat aproximativ 1200 de miliarde de cautari in anul 2012.

Cea mai mare retea de socializare, Facebook a ajuns la un record de utilizatori si anume 1 miliard in octombrie 2012 si s-au intregistrat 2,7 milioane de like-uri pe zi. Twitter  a reusit sa ajunga la 200 milioane de utilizatori care au dat 175 de miliaone de tweet-uri in fiecare zi, iar Google + a inregistrat 5 miliarde de vizitatori pe zi.

Pana acum numarul site-urilor a ajuns la 634 miliaone. In 2012 s-au inregistrat 246 milioane de domenii dintre care 100 de miliaone  cu extensia “.com”.

Youtube a reusit sa stranga 4 miliarde de ore vizionate in fiecare luna, cel mai important videoclip din istoria Youtube-ului fiind clipul “Gangan Style” care apartine artistului din coreea de sud, PsY, care are in acest moment 1,2 miliarde de vizualizari.

 

 

Sursa: Mashable

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.