SHARE

 Noile modele de la Apple, iPhone 5S si 5C au fost suspuse unor teste dure de rezistenta.

Presupun ca nici un om normal la cap nu ar cumpara un iPhone 5S sau 5C si ar da cu el de pamant pentru a vedea cat de rezistent este.

Oricum, cativa pasionati de tehnologie au dat pur si simplu cu cele doua modele de pamant. In caz ca ai de gand sa iti cumperi pe viitor un telefon, ar fi bine sa te uiti la videoclipurile de mai jos si sa vezi cum se descurca.

Android Authority a testat modelul iPhone 5S. Putem spune ca, carcasa telefonului isi face treaba destul de bine dupa cum puteti vedea in clip in care telefonul este aruncat in toate pozitiile. Mai mult, ei au test si modelul iPhone 5C care are o carcasa din policarbonat. Testul celor doua modele il puteti vedea mai jos.

 

Nu doar cei de la Android Authority au testat cele doua modele ci si cei de la TechRax au vrut sa vada cum se descurca modelul iPhone 5C. U

Cei de la iFixYouri au comparat iPhone 5 , iPhone 5S si iPhone 5C. Au incercat sa zgarie cu o cheie de masina, carcasa modelului 5C, pentru a vedea cat de bun este materialul din care este facut.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.