SHARE

it forum

Ai auzit?

IT Forum lanseaza prima editie!

Vrei sa afli care sunt trendurile anului 2014 in programare? Acorzi o importanta similara atat eficientei cat si designului in tehnologie? Te-ai intrebat vreodata care este impactul economiei digitale asupra noilor modele de business? Afla toate aceste raspunsuri si multe altele de la specialisti si companii de top din domeniu, dezvolta aplicatii practice si analizeaza studii de caz. Toate acestea in cadrul primei editii „IT Forum – Viitorul este acum!”, pe data de 26 August la Impact HUB Bucharest.

Cu un format complex ce va include atat conferinta, workshopuri cat si spatiu de networking, cuprinzand atat sectiunea „Professionals” cat si cea „Young”, IT Forum propune reteta perfecta a unui eveniment pentru pasionatii de tehnologie. Sursa perfecta de informare si de inspiratie pentru proiectele tale!

Intra pe site, verifica agenda programului si inscrie-te pentru sesiunea care ti se potriveste: http://buzzjob.ro/it-forum/ .

Invata de la cei mai buni, pune-le intrebari si impartaseste din cunostintele tale la IT Forum, pe data de 26 August.

Inscrierea la acest eveniment dureaza mai putin de 5 minute iar participarea este gratuita insa se bazeaza pe completarea formularului. Locurile sunt limitate si se vor acorda in ordinea inregistrarii.

Eveniment sustinut de: Endava, Link Academy, Aleron, Academia Credis.

Multumim partenerilor media: Romania Insider, eJobs, IT Channel, Akcees, EVO IT, Calendar Evenimente, IQool, Gratuitor.ro, Romania Pozitiva, LSE, ASCIG, SISC.

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.