SHARE

eveniment axway

 

Companiile Inspire Group și Axway organizeaza ziua portilor deschise pentru toti pasionatii industriei de IT care isi doresc o provocare profesionala si o oferta de angajare pe masura cunostintelor si abilitatilor lor. Noteaza-ți ziua 21 Mai in agenda pentru ca atunci vei da startul carierei tale in IT!

Esti pregatit pentru o aventura profesionala?

Vino marti, 27 Mai la Open Doors sa faci cunostinta cu echipa Axway, lider mondial in servicii de B2B și management securizat al transferului de fișiere. Vei avea ocazia sa afli totul despre cultura organizationala, structura companiei la nivel intern si international, oportunitatile de angajare si avansare in cariera. Daca esti interesat sa aplici pentru una din pozitiile urmatoarele oportunitati de angajare: Software Functional Technical Consultant, Technical Support Engineer, Software (JAVA/ C/ HTML5) Engineer, Software Quality Assurance Engineer, System/Performance Test Engineer, atunci e timpul sa intri in echipa Axway. Mai multe detalii despre cerintele fiecarei pozitii:

Evenimentul începe la ora 10:30 si se termina la ora 16:00.

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul aici: http://bit.ly/buzzcampaxwayevoit sau sa ne trimiti CV-ul tau pe adresa jobs@inspiregroup.ro, mentionand, in titlu e-mailului, pozitia pentru care aplici.

Daca ai experienta de 2-3 ani in domeniu si nu poti ajunge la eveniment, te invitam sa ne trimiti CVul pe adresa jobs@inspiregroup.ro iar noi vom fi incantati sa te recomandam direct pentru interviu.

Acum ai sansa de a porni „cu dreptul”, intr-o companie multinationala inovativa si dinamica, care pune pret pe dezvoltarea profesionala continua a angajatilor sai. Citeste povestile angajatilor si convinge-te singur.

Pentru mai multe informatii: Diana Oros, HR project Coordinator, E-mail: diana.oros@inspiregroup.ro

Telefon: 0720 041 302

1 COMMENT

  1. Nu vreau eu sa par rautacios, insa eu as fi curios mai degraba despre un eveniment care sa vorbeasca despre trainint, despre la cum sa ajungi mai exact sa obtii un job oferit de catre axway…
    Sunt curios daca angajaeaza baieti care se ocupa cu partea tehnica, cu servere, linux…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.