SHARE

pokerEste imposibil să nu fi auzit de PokerStars. Nu contează dacă joci poker în mod curent sau dacă joci doar din când în când. Până la urmă nu contează nici dacă nu prea joci poker de loc. Cu siguranță ați auzit de PokerStars. Doar vorbim de cea mai populară platformă de poker online. Bineînțeles că au dezvolat și ei aplicații pentru toate timpurile de smartphones. Orice companie profesionstă trebuie să ofere un acces cât mai variat la serviciile pe care le oferă. Ei bine, aplicațiile lor pot fi folosite pe orice gadget. Practic, de aceea au și cea mai mulți useri când vine vorba de utilizarea unei aplicații pentru poker.

În mare parte, cei mai avantajați de aceste aplicații pentru smartphones sau pentru tablete sunt cei care joacă în mod constant poker online. În cazul în care nu știați, mulți oameni au transformat această pasiune pentru poker într-o sursă importantă de venit. Panâ să apară aceste aplicații, cel mai mare dezavantaj era că trebuia să ai acces, oricând doreai să joci poker, la un calculator sau la un laptop. Acum, cu un smartphone și cu aplicația lor, poți să îți accesezi contul de poker oricând fără probleme. Interfața este aceiași iar totul este optimizat să se miște în timp real. Practic nu este nici o diferență între a juca pe platforma de pe Internet și a juca de pe smartphone-ul sau tableta personală. Așadar, nu mai trebuie să iți iei laptopul cu tine oriunde te duci ca să fii sigur că nu o să pierzi turneul săptămânal de poker, tot ce îți trebuie e un smartphone și aplicația lor.

Cu toate astea, nu doar cei care joacă poker în mod regulat pot beneficia de avantajele acesor aplicații de la PokerStars, ci și cei care pur și simplu vor să joace poker. PokerStars e  platforma care oferă cele mai multe jocuri de poker gratis. Până la urmă, înainte să începi să joci pe o miză reală, probabil vei dori să te antrenezi puțin. Cu aplicația lor vei putea să faci acest lucru. Poți învăța orice de la Omaha la Texas Hold´em sau te poți perfecționa în aceste jocuri diferite de poker.

Fiecare jucător profesionist de poker a trebuit să își înceapă într-un fel cariera. Acum, este foarte simplu să faci același lucru. Jocul pe calculator, având ca adversar calculatorul, nu va fi niciodată de ajuns pentru a învăța poker. Un adversar adevărat tot timpul se va comporta diferit, va lua alte decizii și va reacționa diferit de multe ori chiar dacă este pus în aceiași situație. De aceea, pe PokerStars poți învăța ce înseamnă cu adevărat un joc de poker. Poți juca cu indivizi din toată lumea, cu persoane care folosesc aceiași aplicație ca și tine. Poți chiar juca poker direct de pe telefon cu prieteni sau amici tăi. Există opțiunea de a crea jocuri de poker special pentru tine și prietenii tăi.

Deci, fie că vrei doar să te distrezi sau vrei să fii tot timpul conectat la contul tău de pe PokerStars, aplicația pentru telefonul tău mobil te va ajuta în oricare situație.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.