John McAfee a fost prins de politie

John McAfee, creatorul antivirusului McAfee a fost prins de politie dupa cateva saptamani de cautari.

Creatorul antivirusului McAfee era cautat de politia din Belize pentru uciderea vecinului sau Gregory Faull, el fiind principalul suspect.

Pe blogul lui McAfee a fost postat un articol in care spune ca John a fost prins, dar acest lucru nu a fost inca confirmat de autoritati.

“Am primit un raport neconfirmat ca John McAfee a fost prins la granita dintre Belize si Mexic” scrie pe blogul sau whoismcafee.com.

mcafee a fost arestat

Blogul a fost lansat de McAfee  pentru a lupta  impotriva acuzatiilor care i-au fost aduse, si anume ca si-ar fi ucis vecinul.

Politia sustine ca ei doar vor sa ii puna cateva intrebari despre moartea vecinului sau, care a fost gasit mort intr-o balta de sange  in casa sa din Florida acum o luna.

Gregory Faull a fost impuscat in ceafa, potrivit unui raport al politiei.

Surse din cadrul Ambasadei din Belize sustin ca ar exista cateva persoane apropiate lui McAfee din orasul Carmelita, regiunea San Pedro care au spus ca John nu a fost prins. Un purtator de cuvant al politiei a spus ca nu detine nici o informatie referitoare la un posibil arest.

Sursa : Frace Presse

2 Responses to “John McAfee a fost prins de politie”

 1. Marian

  Dec 03. 2012

  Daca e vinovat sa raspunda pentru faptele sale dar sa speram ca firma lui nu o sa se inchida si or sa continuie cu antivirusul

  Reply to this comment
 2. lapuricat

  Dec 03. 2012

  Si daca nu continua cu antivirusul mare pieredere …

  Reply to this comment

Leave a Reply

*