SHARE

LG a anuntat  primul ecran flexibil din lume destinat telefoanelor.

LG vrea sa fie prima companie care lanseaza primul smartphone cu ecran flexibil din lume. Mai mult, cei de la LG sustin ca acest gadget va revolutiona smartphone-ul din zilele noastre.

Display-ul curbat este asemanator cu cel OLED, dar nu este construit din straturi de sticla ci din straturi de plastic, fapt ce ii va permite sa fie flexibil. Oricum, asta nu inseamna ca smartphone-ul va fi flexibil ci ca doar va avea un ecran curbat, deoarece momentan nu exista baterii flexibile.

Pe internet au aparut foarte multe zvonuri precum ca un astfel de smartphone cu ecran curbat se va lansa anul acesta in noiembrie, insa Yeo Sang-Deog de LG a spus ca deabia anul viitor vom avea telefon. Deci mai avem de asteptat.

Momentan stim despre telefon ca va avea un ecran de 6 inci si ca va fi cel mai subtire de pe piata, avand 0,44mm insa cei de la LG nu au vrut sa ne spuna si ce rezolutie va avea acesta.

Acum probabil ca va intrebati cat de curbat va fi telefonul, pai raza de curbura este de 700mm sustin cei de la theverge.

LG va revolutiona industria telefoanelor si vom intra intr-o noua era a smartphone-urilor, o era a designului inteligent, finut si inovator. Si Samsung a comfirmat ca vor lansa un telefon cu ecran curbat in luna Octombrie.

1 COMMENT

  1. Din punctul meu de vedere este o ciudatenie in lumea electronica, ar fi o supriza sa nu apara tot felul de probleme tehnice , bugguri de productie.
    Si multe altele.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.