SHARE

 

Megaupload ar putea reveni

Cu toti stim ca Megaupload a fost inchis de cei de la FBI si fondatorul Kim Dotcom a fost eliberat conditionat cu conditia de a folosi internetul si sa nu paraseara domiciliul.
Procurori americanii cauta solutii pentru a il aduce in America.Procurorul David Harvey din Noua Zeelanda
a spus ca Dotcon a avut un compornament “exemplar” de aceea i sa permis accesul la internet,posibilitatea de a merge la inot o data pe zi,de a calatori de doua ori pe saptamana la Auckland pentru a inregistra un album muzical si a se intalni cu ceilalti colegi de la MegaUpload care sunt acuzati.
Cei de la Motion Picture Association of America se tem ca sa nu cumva Kim sa-si reincepa afacerea.Ei au depus o petitie ca sa blocheze eforturile lui Kim Dotcom de a-si cumpara servere pe care sunt stocate informatiile urcate de utilizatorii sitului Megaupload.
Compania care le are in custodie,Carpathia, pierde 9 mii de dolari pe zi pentru ca le intretine.Cei de la Carpathia au cerut sa poata sa vand serverele inapoi oamenilor de la Megaupload, si nu este vorba de informatii ci de serverele propriuzise.
Studiourile nu vor ca vanzarea sa aibe loc deoarece se tem ca Kim sa isi reincepa afacera intr-un loc in care nu se afla in juristrictia SUA.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.