SHARE

Dupa cum a promis Kim Dotcom, Megaupload va reveni dupa un an de la inchiderea sa si va fi online sub numele de ME.GA.

Chiar daca se afla inca intr-un proces ,Kim DotCom  furnizeaza mai multe detalii privind noul sau proiect marca “MegaUpload”, care va fi lansat pe 19 ianuarie 2013.

Kim DotCom a spus ca nu va mai folosi domeniul .com deoarece il considera “riscant” si spune ca va folosi numele de domeniu Gabon. Mai mult, Kim avertizeaza alte site-uri de stocare cloud ca nu este sigur sa gazduiasca serviciilr lor in Statele Unite si sa nu foloseasca domeniile .com si .net

Chiar daca se afla in plin proces , Kim Dotcom si echipa sa se pregatesc sa lansaeze un nou MegaUpload care se va numi “MEGA”.

Mega va reveni pe 20 ianuarie exact la un an dupa ce MegaUpload a fost inchis. Dotcom spune ca noul MEGA va fi mai mare, mai bun, mai rapid, mai puternic si protejat impotriva Departamentului de Justitie al Statelor Unite.

In saptamanile precedente un antrepenor excentric de file-sharing a dezvaluit mai multe detalii despre cum va functiona noul MegaUpload, dar pana acum doemeniul a fost tinut secret. Megaupload.com este cu siguranta liber dar este inca confiscat de autoritatile din SUA.

Kim Dotcom a dezvaluit azi cum se va numi noul Megaupload.

Megaupload se va numi ME.GA

Noul MEGA va folosi domeniul Gabonese (ME.GA). Cu doar 98,000 utilizatori care sunt conectati la internet dintr-o populatie de 1,6 milioane, tara africata pare sa fie un jucator mic pe internet, insa acest lucru este pe cale sa se schimbe.

Kim Dotcom a spus ca a “evitat” sa ia un domeniu care se afla sub controlul autoritatilor din SUA, mai mult MEGA nu va colabora cu niciun furnizor de hosting din America.

“Din pacate, nu se poate lucra cu firme de hosting din Statele Unite ale Americii”.

De asemenea kim sfatuieste celelalte firme de cloud sa stea departe de SUA si sa se fereasca de domeniile care sunt controlate de companiile Americane.

Prin evitarea domeniul .com fondatorul MegaUpload spera ca noul Mega va fi in masura sa “opereze” fara sa se lase. Daca noul serviciu va putea trai la nivelul asteptarilor ramane de vazut dar Kim Dotcom este “ME-GA” entuziasmat.

“Întoarcerea lui Jedi – Forța să fie cu noi”, a mai adaugat Kim.

 

Sursa : torrentfreak.com

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.