SHARE

Cei de la Microsoft au lansat propriul site de socializare,insa nu facut inca un anunt global.Site-ul este www.so.cl
Noul site Microsoft se afla momentan in stadiu de experiment si a fost disponibil doar studentilor de la trei universitati din Statele Unite.Cei de la Microsoft au decis sa extinda “experimentul” astfel incat site-ul este acum disponibil tuturor.

Site-ul combina optiuni de cautare, media sharing si social networking si poate fi accesat de pe contul de Facebook sau cu Windows Live ID si este asemanator cu Google+.

Microsoft lanseaza propriul site de socializare

2 COMMENTS

  1. Sunt sigur ca sunt multe discutii pe tema asta, dar eu sunt de preare ca comentariile de pe un blog trebuie separate de facebook.Daca pica facebook ce facem? Mor toate comentariile? Daca dispare facebook si apare ceva mai smecher (reinvie MySpace :P)?Nu ne asumam identitatea in comentarii? Avem adresa de mail, iar legat de trolli si hateri, mereu a existat mark as spam sau trash.Daca pastram ambele metode, sigur nu se nasc discutii diferite intre cele doua?Oricum, e un subiect ce s-ar putea dezbate zile si nopti, dar raman pe ideea ca comentariile facebook nu sunt ideale.

  2. E interesant, dar parca prea mult FB. Mie imi cinovne modalitatea clasica de comentarii pentru ca oamenii intra mai usor sa imi vada blogul. Nu comentez pe bloguri doar pentru a-mi atrage vizitatori, dar daca tot fac un efort (timpul meu ramane totusi fff pretios), macar sa nu fie degeaba. Deci draga Alexandru, parerea mea este sa nu scoti comentariile clasice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.