SHARE

NapocaRent este un nou serviciu de Rent a Car in Cluj Napoca ce vine in sprijinul clientilor cu preturi mici si o flota diversificata de masini. Pentru ca am observat cresterea interesului pentru masini de inchiriat am decis sa ne extindem parcul auto avand acum o flota diversificata de masini cu preturi incepand de la 10euro/zi pentru autoturisme din clasa mica precum Volkswagen Polo sau Dacia Logan si pana la 150euro/zi pentru autoturisme premium precum Audi Q5 sau Mercedes GLE.

Serviciile de inchirieri auto se adreseaza in special persoanelor ce ajung in Aeroportul Cluj cu avionul si au nevoie de servicii de mobilitate pentru a se deplasa pe durata sederii lor in Romania.

Ce trebuie sa stiti atunci cand aveti nevoie sa inchiriati o masina?

Intotdeauna este indicat sa va rezervati o masina din timp, de preferat odata cu achizitia biletului de avion, astfel veti beneficia de cel mai mic pret posibil incat preturile pentru rezervarile de ultim moment sunt mai mari decat pentru rezervari facute in avans.

Informati-va cu privire la Garantia ceruta de furnizorul de servicii de inchirieri auto intrucat aceasta informatie poate sa fie ascunsa.La NapocaRent garantia este afisata pe site si este curpinsa intre 200euro si 1500euro in functie de tipul de masina ales. De asemenea, luati in calcul si varianta incheierii unei asigurari suplimentare pentru eliminare raspunderii financiare in caz de accident denumita si garantie Aceasta asigurare suplimentare presupune plata unui tarif zilnic care elimina insa garantia si totodata responsabilitatea dumneavoastra pentru orice dauna aparuta in urma inchirierii.

Dupa ce ati rezervat masina de inchiriat solicitati companiei de inchirieri masini un voucher care sa ateste confirmarea rezervarii, astfel va asigurati ca aveti o dovada a rezervarii si a pretului agreat.

Preturile pentru masini de inchiriat in Cluj sunt destul de mici ceea ce le face accesibile pentru oricine, pentru preturi modeste ce incep de la 10euro/zi aceste servicii sunt ideale pentru mici escapade de weekend.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.