SHARE

NVIDIA a lansat un nou driver.

Cei de la compania NVIDIA au lansat noul driver Game Ready, creat special pentru jocul “Lawbreakers”, care este inca in stadiul beta. Acest driver ofera si compatibilitate cu jocul “Spider-man Homecoming” pentru VR (virtual reality)

Driverul a fost editat in special pentru a oferi performanta maxima la jocurile noi, pentru ca utilizatorii sa aiba parte de cea mai buna experienta oferita de joc. Jocurile sunt intr-o evolutie continua, fiind supuse patch-urilor si DLC-urilor care imbunatatesc produsul si adauga functionalitati noi, iar driverele create de compania NVIDIA sunt si ele supuse schimbarilor pentru a tine pasul cu ele pentru a oferi utilizatorului cea mai buna experienta de gaming.

“LawBreakers” closed beta va fi disponibil in perioada 28 iunie – 3 iulie, si aproximativ 20.000 de utilizatori ai interfatei “GeForce Experience” au primit o cheie de acces pentru a se bucura de cele mai noi reward-ri destinate numai lor.

NVIDIA Ansel si NVIDIA ShadowPlay Highlights vor fi valabile odata cu lansarea jocucul “Lawbreakers” insa nu vor fi inca compatibile cu versiunea beta a jocului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.