SHARE

One Puck este un dispozitiv care iti va incarca telefonul mobil cu ajutorul unei cesti de ceai fierbinte sau o bere rece.

 

Cercetatorii au dezvoltat un incarcator pentru telefoane mobile care va putea fi alimentat cu ajutorul unei cesti de cafea fierbinte sau a unei bauturi racoritoare.

Acest dispozitiv este de marimea unui “biscuite de pahar” si utilizeaza o tehnologie care transforma energia termica in energie electrica , iar transmiterea se face cu ajutorul unui cablu USB. Caldura este transformata in energie electrica cu ajutorul unui motor numit Stirling.

Gadgetul a fost numit Puck si are doua fete, una rosie  pentru bauturile fierbinti si una albastra pentru cele reci. Orice corp care emana caldura si incape pe “Puck” va functiona.article-0-17810E03000005DC-938_634x479

Compania americana Epiphanny Labs a construit acest prototip  si vor ca la inceputul anului 2014 sa il lanseze pe piata.
Puck functioneaza cel mai bine cu ceva care este foarte fierbinte cum ar fi o ceasca cu ceai sau ceva foarte rece cum ar fi o bautura racoritoate cu gheata.

Pretul acestui gadget va fi de aproximativ 75 de euro.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.